top of page
laser.jpg

Tratamentul Bolii Parodontale cu Laser

Ce este Boala Parodontală?

 

Boala Parodontală ,cunoscută în rândul pacienților drept parodontoză sau boala care duce la pierderea dinților este o afecțiune cronică ce presupune pierderea țesuturilor de susținere a dinților iar în stadii avansate duce chiar la căderea dinților de pe arcadele dentare.

 

Cauza afecțiunii este infecția bacteriană, dar există factori care pot agrava evoluția bolii cum ar fi lipsa igienei cu prezența tartrului, carii, anomalii de poziție ale dinților și factori ce țin de stilul de viață al pacientului. Fumatul la pacienții cu boala parodontală face evoluția mai rapida și îngreunează tratamentul, emoțiile și stresul sunt de asemenea factori ce influențează imunitatea și capacitatea de apărare a organismului. Nutriția este un factor important precum și consumul de alcool regulat. Bolile generale asociate și tratamentul lor produc manifestări asociate bolii parodontale sau întrețin evoluția acesteia.Toți acești factori accentuează rapiditatea instalării bolii parodontale și accentuarea simptomatologiei.

 

Cum se manifestă ?

 

Stadiul incipient este reprezentat de gingivită, o inflamație gingivală de cauză bacteriană  manifestată prin sângerări gingivale, jenă la masticație, mâncărimi la nivelul gingiei. Clinic, gingia capătă o culoare roșie- violaceu, se mărește de volum și se desprinde de pe dinte.De reținut ca nu orice gingivită va progresa spre boala parodontală deoarece prin tratament gingivita se poate stopa cu succes iar țesuturile moi se pot vindeca.

 

O inflamație gingivală netratată va evolua spre Parodontoză, cuprinzând  în timp și ligamentele ce susțin dintele în alveola osoasă cu afectarea țesuturilor dure reprezentate de distrucții osoase , retracții gingivale ca urmare a pierderii suportului osos, apariția mobilității dentare de diverse grade pana la pierderea totala a dinților de pe arcadă.

 

Cum tratăm boala parodontală ?

      

În cadrul Clinicii Laser Dent Medical , după manopere de îndepărtare a tartrului și a plăcii bacteriene, urmează etapa de decontaminare și biostimulare cu Laserul dentar. Se utilizează 2 tipuri de laser cu lungimi de undă diferite , tratament ce înlătură intervențiile chirurgicale clasice cu bisturiul aplicând manopere minim invazive, nedureroase și eficiente într-un timp foarte scurt. Laserul Dentar este singurul dispozitiv medical capabil să realizeze decontaminarea bacteriană, biostimularea și regenerarea țesuturilor . Boala parodontală se tratează in 2 până la 4 ședințe , fără a fi necesară anestezia, cu un confort sporit resimțit de către pacient în timpul ședințelor.

OFERTĂ

🛑𝐀𝐢 𝐠𝐢𝐧𝐠𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐥𝐚𝐦𝐚𝐭𝐞, 𝐫𝐨𝐬̦𝐢𝐢, 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞? 𝐒𝐚̂𝐧𝐠𝐞𝐫𝐚̆𝐫𝐢 𝐥𝐚 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐚𝐣?🛑 


🦷Profita de tratamentul cu 𝗟𝗔𝗦𝗘𝗥 la Laser Dent Medical si tratează 𝐆𝐈𝐍𝐆𝐈𝐕𝐈𝐓𝐀, pentru a nu risca parodontoza.


🎁Aplica mai jos pentru pachetul promotional si beneficiezi de:
- 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞
- 𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐝𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭
- 𝐓𝐫𝐚𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐠𝐢𝐧𝐠𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚 𝐜𝐮 𝐋𝐀𝐒𝐄𝐑    


Totul cu un discount de 650 lei🎯

Anchor 1
Anchor 2

Prinde oferta din această perioadă

Completează formularul și un reprezentant Laser Dent Medical te va contacta pentru a beneficia de oferta dorită.

bottom of page