top of page
Teeth-Whitening.jpg

Albirea Dentară Laser

Albirea dentară profesională este metoda cea mai rapidă și de durată atunci când vreți sa vă recăpătați strălucirea dinților. Recomandarea medicilor este ca albirea să nu se realizeze la persoanele sub 18 ani întrucât pulpa dentară nu este complet formată până la această vârstă.

Cum se realizează ?

În clinica Laser Dent Medical folosim doar Laserul Dentar pentru manopera de albire dentară deoarece conform studiilor efectuate de-a lungul anilor, laserul dentar este singurul dispozitiv ce nu afectează structura smalțului dentar și nu produce efecte secundare. Se efectuează inițial o curățare profesională a dinților în cabinetul stomatologic prin manopere de detartraj, periaj profesional, air-flow pentru a permite gelului de albire să acționeze în contact cu suprafața dintelui.În funcție de nuanța de la care se pleacă, dinții se pot albi cu până la 12 nuanțe.

O ședință de albire durează 1 oră iar efectele obținute se păstrează până la 2 ani în funcție de stilul de viață al pacientului , preferințele alimentare (alimente sau băuturi colorante cum ar fi cafeaua ,ceaiul negru, vinul roșu, Cola,  consumate regulat) sau dacă pacientul este fumător.

Ce trebuie să știm după albire ?

•     Procedura de albire se poate relua pâna la obținerea nuanței dorite;

•     Igiena trebuie menținută prin periaj la domiciliu de minim 2 ori pe zi;

•     Recomandarea medicilor pentru efecte de lungă durată constă în reducerea consumului de alimente colorante în primele 24 h de la procedura de albire;

Anchor 1
Untitled design (1)_edited.jpg

OFERTĂ

😁Acum ai ocazia sa beneficiezi de o albire dentara cu laserul la un pret foarte bun: 795 RON   ̶(̶1̶2̶0̶0̶ ̶R̶O̶N̶)̶ ̶


🦷Albirea dentară profesională cu laserul readuce zâmbetul strălucitor pacienților într-o singură ședință de tratament!


👌In acestă perioadă, beneficiați de o REDUCERE de 33% la tratamentul de albire dentară cu laser.

Prinde oferta din această perioadă

Completează formularul și un reprezentant Laser Dent Medical te va contacta pentru a beneficia de oferta dorită.

Contact
bottom of page