top of page
Child at the Dentist

Pedodonție

Ce reprezintă Pedodonția?

Pedodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu manoperele de profilaxie (periaj profesional, sigilare, fluorizare) și manopere de tratament ale dinților temporari (tratamentul cariilor, al afecțiunilor pulpare , extracția).

În Clinica noastră, am ales ca un medic pedodont să se ocupe de sănătatea dentară a copilului dumneavoastră. Medicul pedodont este o persoana specializată în abordarea copiilor în funcție de vârstă și gradul de dezvoltare psiho-emoțional al copilului. Încă de la apariția primului dinte pe arcadă apare și necesitatea primei vizite la Stomatolog.

Fallen Tooths

Dinților temporari sau de lapte , nu li se acordă o importanță la fel de mare ca și dinților permanenți. Rolul acestora este multiplu în etapa de dezvoltare dar în același timp de sănătatea acestora depinde dentiția permanentă.Recomandarea noastră este ca la primul semn de afectare al dinților temporari, cei mici să fie aduși la medic deoarece având o structură diferită de a celor permanenți , progresia leziunilor se va face mult mai rapid.

La noi, copii vor găsi un medic dispus sa îi asculte, să le înțeleagă nevoile iar tratamentele sa fie interactive și plăcute.

Tehnologia Laser ne permite sa renunțăm la vechile proceduri , să eliminăm frica celor mici de clasica freză și să le oferim o experiență diferită.

bottom of page