top of page
Protetica-dentara.jpg

Protetică Dentară

Protetica dentara este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare. În funcție de nevoile pacientului, specialiștii noștri vor realiza un plan de tratament personalizat ce poate include:

COROANA%20DIN%20ZIRCONIU_edited.jpg

Coroana din zirconiu

Zirconiul înlocuiește cu succes astăzi coroanele metalo-ceramice deoarece are rezistența unui metal dar imită estetica dintelui natural. Dintre avantaje se numără faptul ca zirconiul este  biocompatibil – nu produce iritație sau inflamație țesuturilor din jur, fiind foarte bine tolerat de organism, deoarece nu produce reacții chimice în cavitatea bucală, estetică superioară ce permite luminii să penetreze coroana pentru un aspect cât mai natural, soluție conservativă ce permite o preparare minimă a dintelui.

COROANA%20METALO%20CERAMICA_edited.jpg

Coroana metalo-ceramică

Este reprezentată de o coroana cu suport metalic care se acoperă cu un strat de ceramică pentru a reda estetica dintelui natural.

COROANA%2520INTEGRAL%2520CERAMICA_edited

Coroana integral ceramică

Este o coroană realizată integral din ceramică fără a avea un schelet metalic. Avantaje: estetică superioară ,rezistență, biocompatibilitate cu țesuturile dentare.

fatete%20dentare_edited.jpg

Fațete dentare

Fațetele dentare sunt o opțiune de tratament minim-invazivă ce reușește să îmbunătățească forma, armonia și culoarea dinților naturali. Reprezintă mici piese realizate din ceramică aplicate pe suprafața dinților ce prezintă fisuri, defecte de structură, de formă sau colorații persistente.

proteze%20dentare_edited.jpg

Proteze dentare

Proteza dentară este un dispozitiv medical unic,  personalizat ce are ca scop restaurarea integrității arcadelor dentare.  Este soluția cea mai des întâlnită pentru pacienții care au pierdut un număr considerabil de dinți, ce nu mai pot fi substituiți printr-o lucrare protetică fixă.

bottom of page